SMITZH: voor al uw vragen over Smart Industry

Artikel over SMITZH

SMITZH: voor al uw vragen over Smart Industry

Ben jij toevallig een Zuid-Hollandse ondernemer en zit je met vragen over automatisering en digitalisering? Dan kan je vanaf nu terecht bij SMITZH – Smart Manufacturing: Industriële Toepassing in Zuid-Holland. Hier hebben acht Fieldlabs, InnovationQuarter, TNO, MRDH, de gemeente Den Haag en de provincie Zuid-Holland de handen ineengeslagen om dit loket op te richten.

Antwoord voor ondernemers

SMITZH is een ambitieus en tegelijkertijd laagdrempelig programma dat alle vragen beantwoordt over automatisering, digitalisering van productie en ketenintegratie. Ondernemers krijgen snel en gericht antwoord door onder andere de samenwerking met de Fieldlabs waarin alle technologieën vertegenwoordigd zijn: 3D-printing en IoT (RAMLAB), lasrobots (Duurzaamheidsfabriek Dordrecht), robotisering en artificial intelligence (RoboHouse, CADC in oprichting), Big Data (Big Data Innovatie Hub), sensoriek (Dutch Optics Centre), digitale productie (Digital Factory for Composites) en AR/VR (Dutch Growth Factory).
 

Sterke regio en concurreren op wereldniveau

Er is veel aandacht voor bewustwording over Smart Industry doordat SMITZH bezig zijn met strategievorming, inclusief business cases en business modellen, en ontwikkeling van vaardigheden. Er starten bijvoorbeeld projecten op het gebied van inclusieve technologie, die moeilijke taken makkelijker uitvoerbaar maakt. Belangrijk, want in sommige innovatieve sectoren is er een tekort aan gekwalificeerd personeel.
 
Blijf ons volgen voor meer nieuws en artikelen over ontwikkelingen op dit gebied.

Contact

In het hart van de Dutch Makers Valley

dutchmakersrevolution.nl
info@dutchmakersrevolution.nl
+31 (0)651518377