Over ons

Dutch Makers Revolution is trots op de Nederlandse maakindustrie en onze historische kracht om te innoveren. Georganiseerd door ontwikkelaars van 010Works en marketing- en video-experts van VideoAgency heeft een groep Rotterdamse ondernemers het initiatief genomen om de Nederlandse Makers-beweging te ontwikkelen. We maken ons succes zichtbaar en delen onze inzichten terwijl we op weg zijn naar de 3e industriële revolutie. We verbinden pioniers uit verschillende sectoren om van elkaar te leren, nieuwe kansen te creëren, te innoveren en onlinecampagnes te ontwikkelen om onze passie te delen. Ga met ons mee op een reis naar de toekomst!
 

Wie ben jij?

Jij ziet als ondernemer of directeur kansen in thema’s als robotisering, additive manufacturing, internet of things en circulaire economie. Voor jou zijn dit kansen om koploper te blijven of te worden in jouw industrie.

Je wil samenwerken met anderen, die jouw passie voor maken delen. Je wil jezelf en hen een hoger niveau te brengen. Je hebt een wereldwijde mindset, maar ziet ook het belang van een sterke regio. Voor velen is onbekend dat de provincie Zuid-Holland de grootste dichtheid van maakbedrijven in Nederland. Maakbedrijven die wereldwijd koploper zijn. Samen met anderen wil je deze sterke positie duidelijk maken, in Nederland maar ook over de grens.

Wat wij doen voor jou?


Delen van verhalen

Delen van verhalen

Jij gaat met andere koplopers in gesprek over innovatie, bijvoorbeeld tijdens onze kleinschalige maak-diners.

Samen innoveren

Innoveren

Wij ondersteunen jou om het beste team te creëren en om uw innovatieprojecten te versnellen. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen met onze expertise in bedrijfsontwikkeling om uw bedrijf te laten groeien.

Podium geven

Maak het zichtbaar

Wij vinden het belangrijk dat je jouw verhalen kan vertellen en delen om het bereik om zowel binnen als buiten je bedrijf te vergroten. We ontwikkelen online mediacampagnes om impact te creëren en je bedrijf te innoveren om nieuw talent aan te trekken. De Dutch Makers Week wordt jaarlijks gehouden, om de community op te bouwen en onze passie te delen met een breder publiek.

Aantrekken van talent

Aantrekken van talent

We zullen innovatieve manieren verkennen om uw bedrijf open te stellen voor relevante (potentiële) talenten, bijvoorbeeld door persoonlijke verhalen te delen en je de controle te houden.

Dutch Makers Revolution werkt ook nauw samen met netwerkorganisaties, kennisinstellingen en overheden. Door onze ervaring, overbruggen we de kloof tussen verschillende mentaliteiten, in verschillende industrieën en overheidsinstanties.


We doen dit door:

Beleid en strategie in praktijk brengen

We ontwikkelen innovatieve manieren om verhalen over specifieke thema's te delen, bijvoorbeeld door online marketingcampagnes en onlinevideo-uitzendingen te maken.

Focus on growing:

We betrekken en laten verschillende doelgroepen groeien met onze beweging door: het organiseren van dinerdiners voor bedrijven en door onze jaarlijkse Dutch Makers Week.

Contact

In het hart van de Dutch Makers Valley

dutchmakersrevolution.nl
info@dutchmakersrevolution.nl
+31 (0)651518377