Industry 4.0 meets Dutch Makers

Industry 4.0 meets Dutch Makers

04/ 13

Dutch Makers Revolution organiseert op vrijdag 13 april aanstaande een special event. We halen namelijk de geestelijk vader van de Industry 4.0 revolutie uit Duitsland naar het Rotterdam Makers District. Professor Detlef Zühlke geeft je tijdens deze bijzondere bijeenkomst de laatste insights van de Duitse industrie. Ook geeft hij zijn visie op de toekomst van maakindustrie in de wereld.


Daarnaast vertellen twee topondernemers uit de regio in TEDX stijl over hun passie voor de maakindustrie en de keuzes die zij gemaakt hebben om succesvol te worden op de Duitse en internationale markt.
De koploperspositie van de Duitse maakindustrie is immers nauw verweven met de kracht van onze eigen industrie. Tijdens dit event slaan we bruggen tussen beiden en laten zien waar onze gezamenlijke krachten liggen.
 

Sprekers


Detlef Zühlke Professor Zühlke is geestelijk vader van de industry 4.0 revolutie in Duitsland en doet praktijkonderzoek in zijn eigen Factory of the Future. Zijn hoofdthema is de Factory of Things. In zijn initiatief SmartFactory brengt hij industrie en onderzoek samen om Industry 4.0 projecten in de Factory of the Future te implementeren. http://smartfactory.de

Gaurav Genani De gepassioneerde ondernemer uit India is gestart bij incubator Yes! Delft en heeft de stap gemaakt naar RDM Campus. Zijn revolutionaire exosketen verkoopt hij inmiddels aan de top van Duitse en Europese industrie. www.skel-ex.com

Geertjan Woltjes De kraan die direct kokend water levert, heeft gezorgd voor een revolutie in de keuken. Quooker is één van de snelst groeiende productiebedrijven van Nederland. Inmiddels kent het bedrijf diverse internationale vestigingen waaronder Duitsland. Geertjan Woltjes, COO, geeft een kijkje in de keuken van de technologische innovaties van Quooker. https://www.quooker.nl/nl

Willemijn Phielix Als regisseur of programmaleider organiseert Willemijn de voorbereiding van opdrachtgever(s), stakeholders en facilitators op een co-creatie samenwerking. Op basis van gemeenschappelijke ambities ontwikkelt ze een programma door creatief thematiek, mensen en middelen te combineren.
 

programma industry 4.0 meets dutch makers 13 april

 


Praktisch

Het special event is onderdeel van West Practice A.N.D. 2018 dat gehouden wordt op vrijdag 13 april en zaterdag 14 april. Industry 4.0 meets Dutch Makers vindt vanaf 15.30 uur tot 19.00 uur plaats op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower (Marconiplein).
 
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je direct aan via info@dutchmakersrevolution.nl onder vermelding van Industry 4.0 meets Dutch Makers. Toegang is gratis.
 
Iedereen met een passie voor de maakindustrie is welkom.
 
 

Partners

Industry 4.0 meets Dutch Makers is een initiatief van:

Dutch Makers Revolution
Dutch Makers Revolution is trots op de Nederlandse maakindustrie en is het persoonlijke netwerk voor het versnellen van innovatie in de maakindustrie.

PQ+
PQ+ is gespecialiseerd in kwaliteitsverbetering in de maakindustrie met vestigingen in Nederland en Duitsland.

Rotterdam Makers District
Rotterdam Makers District is de plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie.

Contact

In het hart van de Dutch Makers Valley

dutchmakersrevolution.nl
info@dutchmakersrevolution.nl
+31 (0)651518377