3D Robotprinting produceert stoelen voor Dutch Chairmen

Artikel over Dutch Chairmen

3D Robotprinting produceert stoelen voor Dutch Chairmen

Onlangs vond de designbeurs OBJECT plaats in het modernistische HAKA-gebouw en de Euromast. Aan het platform dat elk jaar in omvang en in aanbod groeit, hebben zo’n 150 designers meegedaan. Zo heeft 3D-Robotprinting voor het ontwerpbedrijf Dutch Chairmen, één van de bedrijven op de beurs, een stoel van kunststof ge-3D-print.

Het ontwerp is van Dutch Chaimen zelf. Zij zijn actief in interieurontwerp, fotografie, tentoonstellingen en R & D van nieuwe materialen in de circulaire economie. Het ontwerp werd naar 3D-Robotprinting gebracht. Zij hebben het vervolgens binnen een weekend kunnen printen van hoogwaardige kwaliteit.

OBJECT werd gehouden op de designbeurs waar van bekende en onbekende ontwerpers, die in verschillende ontwerpdisciplines zitten en met diverse materialen werken. OBJECT is dé plaats waar de grens tussen design, vakwerk, mode, architectuur en kunst duidelijk wordt. Daardoor is het een must-see voor verzamelaars, professionals en andere design-minded mensen.

Dit jaar werd OBJECT gehouden op een nieuwe locatie: het karakteristieke HAKA-pand, vlakbij het bruisende Makers District. Het HAKA-gebouw ligt aan de poort van Rotterdam tussen de Van Nelle fabriek en het centrum van de stad. In het Makers District, voorheen Vierhavensgebied, waar verschillende bekende ontwerpstudio’s gevestigd zijn, zoals Richard Hutten, Studio Middelkoop van Chris Koense en Sabine Marcelis.

Kortom, een bruisende plek vol met mensen die een passie hebben voor ontwerpen!

Contact

In het hart van de Dutch Makers Valley

dutchmakersrevolution.nl
info@dutchmakersrevolution.nl
+31 (0)651518377